O perioadă am folosit zilnic uleiul de masaj Testosterol și am remarcat următoarele: textura și aroma uleiului sunt bune, chiar plăcute la senzația tactilă. Se absoarbe bine prin piele și nu rămân pătate hainele dacă se îmbracă peste zona masată. Am resimțit o creștere a hormonilor masculini dpv fizic și energetic și în plus am simțit că am un tonus mai mare. Are un efect mai mare dacă se masează de 3 ori/ zi inclusiv zonele reflexogene.

Ioan I, Bucuresti

Menstrofit +Activator este un produs 100% natural care m-a ajutat enorm să pot lucra normal reducând foarte mult crampele şi durerile de spate apărute în timpul ciclului. Înainte trebuia să stau în pat sau ghem pe scaun atât de rău mă simţeam. Nu numai că este plăcut de aromat şi în acest fel nu mai aveam senzaţie de vomă şi ameţeală, dar în mod surprinzător…după 3 aplicaţii parcă a luat durerea cu mâna. Eu l-am aplicat cutanat însă am mărit puţin doza : 5 sau chiar 6 picături de Activator iniţial şi peste ele 3 picături măricele de Menstrofit apoi am făcut un scurt masaj în zona abdomenului inferior. Apoi în zona inferioară a spatelui 5 picături de Activator şi peste ele 2 picături de Menstrofit masând uşor timp de 1 minut. Aceste aplicaţii le făceam dimineaţa imediat ce mă sculam şi seara înainte de cină. Deşi conţine uleiuri esenţiale, nu pătează hainele şi este un produs care se absoarbe rapid. De asemenea parfumul este atât de puternic că la vreo 3 ore de la aplicare încă se simţea în cameră amestecul de uleiuri care sunt plăcute, liniştitoare, reconfortante şi nu înecăcioase cum sunt unele uleiuri volatile simple. Deci dozarea din amestec este bine gândită. Sunt familiarizată cu medicina alternativă chineză şi indiană şi aveam o idee despre uleiurile esenţiale. Sunt bucuroasă că la Steaua Divină am găsit combinaţii perfecte pentru problemele mele. Îl recomand cu căldură.

Marilena D-Ci, 37 ani, Bucureşti

Am cumpărat de la d-voastră produsul Strong & Long capsule, Testosterol capsule şi Afroman Forte în miere şi sunt foarte mulţumit de ele, pentru că sunt naturale şi au efecte rapide şi fără efecte secundare. Mă simţeam obosit, slăbit şi fără forţă şi aveam şi probleme cu prostata. Sunt mulţumit de această gamă de produse pentru bărbaţi şi aş dori şi alte produse din această gamă. Eu sunt antrenor personal, lucrez cu sportivi de performanţă şi ei iau tot felul de suplimente pentru bărbaţi, care nu sunt naturale. Produsele d-voastră sunt mai bune decât cele din străinătate şi eu o să le recomand de acum înainte.

Silviu Gheorghe J, 35 ani, Bucureşti