Cleopatra - Perfume 10ml

RON 46.00 (VAT included)
shipping cost is not included
Product code - SKU PN09011
In stock
How can we help?

Description

CLEOPATRA Parfum concentrat fără alcool

Parfumul special CLEOPATRA este un parfum perfect natural, caracterizat de sui generis note calde, pure, ferme, care generează în fiinţă un proces de rezonanță specifică ocultă cu energia veșnicului feminin. Conferă astfel farmecul caracteristic tinereţii, dinamizează inteligenţa creatoare, provoacă o stare de regenerare pregnantă şi profundă, este inductor al unei stări de senzualitate înălțătoare şi rafinată, induce un sentiment de linişte interioară, generează relaxare trupească, dar şi psihică.

Ingrediente INCI: Concentrated parfume (parfum concentrat), Prunus dulcis oil (ulei de migdale dulci).

Mod de utilizare: Se aplică delicat cu ajutorul aplicatorului de tip roll-on pe pielea curată, pe decolteu, în spatele urechilor, pe gât, pe linia părului și pe încheieturile mâinilor.

UZ EXTERN  

Precauții:

Produsul nu se folosește în caz de alergie la unul dintre ingredientele din compoziție. Pentru testarea sensibilităţii sau a eventualelor alergii la una dintre componente, se aplică pe o porţiune mică de piele, înainte de utilizare. Nu se aplică pe răni deschise sau în zona ochilor!

Recomandări: 

A se agita înainte de utilizare! A se feri de lumină și de umiditate! A se păstra la temperaturi între 10-25°C! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! A se folosi preferabil înainte de: vezi pe ambalaj, dar nu mai târziu de 12 luni de la deschidere.

Produs testat dermatologic!

Produs realizat într-un sistem de management al calității certificat conform SR EN ISO 9001:2015 de către TÜV THÜRINGEN Germania.

Notificare CPNP 4192686.

Details

SKU
PN09011
Categories
Weight
0.04 kg

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review