30%

AFTER SUN LOTION

RON 36.40 (VAT included) RON 52.00
shipping cost is not included
Product code - SKU PN08026
In stock
How can we help?

Description

Protejează și hidratează pielea după plajă

Prelungește efectul bronzării

Ultra-hidratant și calmant

 

EMULSIA DE PLAJĂ  Steaua Divină regenerează și hrănește pielea, calmează iritațiile pielii răcorind-o după expunerea la soare. Este utilă în arsurile solare și conferă un aspect plăcut pielii. Uleiul de Cătină din compoziție este binecunoscut pentru efectul de protecție solară și de regenerare a pielii datorită cantităților mari de vitamina A și vitamina E pe care le conține.

 

Ingrediente: Extracte de Gălbenele (Calendula officinalis), Coada-șoricelului (Achillea millefolium), Tătăneasă (Symphytum officinale), Cătină (Hippophae rhamnoides), Lavandă (Lavandula angustifolia), ulei de Cătină (Hippophae rhamnoides oil), ulei de germeni de Grâu (Triticum vulgare germ oil), ulei de Floarea-soarelui (Helianthus annuus oil), ulei esențial de Mentă (Mentha piperita essential oil), ceară de albine (Cera alba), alcool (Alcohol), rășină de brad (Abies alba resin).

                                                    

Mod de utilizare: se aplică pe piele după expunerea la soare.

 

Atenționări: Nu se aplică pe plăgi deschise. Pentru testarea sensibilităţii sau a eventualelor alergii la una dintre componente este recomandată realizarea unui test simplu de toleranță, înainte de utilizare. A nu se folosi de către persoanele alergice la unul dintre ingredientele acestui produs. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se evita contactul direct cu ochii. A se păstra la loc uscat și răcoros. A se agita înainte de utilizare! A se păstra la temperaturi între 10—25°C!

 

Produs testat dermatologic!

NU CONȚINE parabeni, emulgatori, conservanți artificiali!


UZ EXTERN

100% Natural

Details

SKU
PN08026
Categories
Weight
0.12 kg

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review

Recommended products