STEAUA DIVINA X-PECTORAL CU ACTIVATOR

72,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PN06071
Cum te putem ajuta?

Descriere

Sănătatea aparatului respirator!

Acțiuni: expectorant, emolient, fluidifică secrețiile bronșice, antibacterian, antiviral, antispastic, ușurează respirația, calmant, antioxidant

Indicații: tuse cu expectorație, bronșite, bronșiolite, răceli, tuse convulsivă,

UZ INTERN SI EXTERN

Ingrediente: uleiuri esențiale de Chiparos, Niaouli, Ravintsara, Eucalipt, Lavandă, Mirt.

Mod de utilizare:

UZ INTERN

Copii: 6 – 16 ani:  de 4 ori pe zi câte 1 picătură sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amastec de uleiuri esenţiale se adaugă  2 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 10 ml apă sau macerat din plante. Amesteculse realizează doar atunci când se consumă.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 5 – 10 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 4 ori pe zi.                                                                             

Adulți și copii de peste 16 ani:de 4 ori pe zi 2 picături sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amestec de uleiuri esenţiale se adaugă  2 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 20 ml apă sau macerat din plante.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 2 picături de amestec împreună cu 10 – 20 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 4 ori pe zi.

!Se respectă întotdeauna proporția de 1 - 2 picături amestec de uleiuri esențiale la 2 - 4 picături de solubilizant natural Activator, diluate apoi în 10 - 20 ml apă sau macerat din plante.

UZ EXTERN

Inhalații:se toarnă apă clocotită într-un vas în care se adaugă 5 – 6 picături de amestec de uleiuri. Se plasează imediat capul acoperit cu un prosop deasupra vasului, acoperind vasul astfel încăt să nu se risipească vaporii rezultați. Distanța față de vas este mare la început, până se realizează o acomodare cu temperatura aburului, apoi se micșorează gradat apropiind fața de gradat de vas. Procesul de inhalare este bine să dureze 10 minute și constă în respirații ușoare și adânci. După inhalație se vor evita eforturile fizice mari sau contactul cu aerul rece.

Administrare cutanată:  se amestecă 6 picături de amestec de uleiuri în 10-15ml ulei vegetal (ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de sâmburi de struguri) și se aplică pe torace, in partea superioară a spatelui, de 4 ori pe zi. După maxim 7zile de administrare se face o pauză de minim 5 zile.

Este recomandată realizarea unui test simplu de toleranță, înainte de utilizare. Se aplică 1 picătură pe pliul cotului; dacă la câteva ore nu se observă nicio roșeață sau mâncărime, atunci se poate folosi în siguranță această rețetă de uleiuri esențiale.

Comprese: se adaugă 2 – 3 picături din amestecul de uleiuri esențiale astfel: la fiecare picătură de sinergie la 4 picături de solubilizant natural Activator. Se toarnă apă fierbinte (cam o jumătate de litru) într-un bol și se adugă doza necesară de amestec de uleiuri esențiale combinată cu solubilizantul natural Activator. Se agită în sens yang(sensul invers sensului de rotație al acelor de ceasornic) cu o baghetă de sticlă. Se înmoaie apoi o bucată de tifon sau un șervet de bumbac în apa respectivă, se stoarce bine și se așează pe gât. Compresa se menține între 20 minute și maxim 1 oră, de maxim 2 ori pe zi. După utilizarea compreselor nu se iese în frig minim 2 ore.

Precauţii la administrare:A nu se depăşi doza prescrisă. Este necesar să treacă 12 ore de la utilizare înainte de expunerea la soare. Persoanele care sufera de astm sau alergie pot utiliza aceast amestec doar cu avizul consultantului de specialitate.

Contraindicaţii: maladii hormono-dependente, probleme cardiovasculare grave, sarcină, alăptare și copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani.

Reacţii adverse: în doze mari, acest amestec prezintă risc epileptogen.Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Interacţiuni medicamentoase: potenţează efectul antibioticelor si antiinflamatoarelor.

A se păstra în sticle brune la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate. ACTIVATOR- extract glicerinat

Amplifică gradul de absorbție!

Activator este un produs natural natural care asociază componente perfect naturale ce acționează sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare și dispersare în medii apoase a uleiurilor esențiale şi totodată îmbunătaţește absorbţia. Produsul are și efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

Ingrediente: glicerină vegetală naturală 36%, ulei de cocos 20%, alcool etilic alimentar 14%, suc de lamâie 10%, miere lichidă 10%, ulei de măsline presat la rece 10%.

Modul de utilizare:vezi prospectul.

Produsul devine vâscos la o temperatură sub  20 grade Celsius, ceea ce nu constituie un defect de calitate. A se agita inainte de utilizare de 2 ori.

Precauţii la administrare:a nu se depăşi doza prescrisă

Contraindicaţii: copii sub 6 ani sarcină, sarcină, alăptare, afecţiuni hepatice şi renale grave.

Reacţii adverse:nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Interacţiuni medicamentoase: nu se cunosc.

Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic.

A se agita înainte de utilizare.

A se păstra la temperaturi între 10-25°C, ferit de lumină.

Detalii

SKU
PN06071
Categorii
Greutate
0.12 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review