STEAUA DIVINA VERMIFUG 100ML

28,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PA060052
Cum te putem ajuta?

Descriere

O viață sănătoasă înseamnă și un organism curat în interior și exterior!

Acțiuni: Produsul VERMIFUG – extract glicerinat, întrunește acțiunile sinergice ale mai multor plante binecunoscute pentru efectele lor de îndepărtare a paraziților intestinali, având totodată acțiuni antiinflamatoare, carminative, antispastice, antioxidante, învigorătoare, detoxifiante, imunomodulatoare și imunostimulatoare. Ingredientele din compoziția produsului ajută la susținerea digestiei; contribuie la funcționarea tractului intestinal (Hamei, Țintaură); ajută în caz de spasme (colici) abdominale și la susținerea fluxului de fluide digestive (Chimen).  Contribuie la un scaun normal și susține peristaltismul intestinului (Crușin). Cimbrul-de-cultură și Iarba-mare sunt utilizate în mod tradițional pentru susținerea digestiei și contribuie la confortul digestiv. Glicerina vegetală este utilizată ca îndulcitor, agent de încărcare, conservant, umectant (substanță ce pastrează starea de hidratare a alimentelor). Are rolul de a proteja ADN-ul celular de radiația ultravioletă.

Indicații: parazitoză intestinală (oxiuriază, helmintiază, teniază, giardioză, ascaridioză), anorexie, greață, colecistoză, constipație, meteorism abdominal, crampe abdominale, digestie dificilă, indigestie, dischinezie biliară, litiază biliară, dischinezie intestinală, hipercolesterolemie, edeme, retenție de apă.  

Ingrediente: amestec de plante (fructe de Chimen/ Carum carvi – 7 %; părți aeriene de Cimbru-de-grădină/ Satureja hortensis – 7 %; scoarță de Crușin/ Rhamnus frangula – 6 %; conuri de Hamei/ Humulus lupulus – 6 %; rădăcini de Iarbă-mare/ Inula helenium – 6 %; părți aeriene de Pelin/ Artemisia absinthium – 6 %; scoarță de Salcie/ Salix alba – 6 %; părți aeriene de

Țintaura/ Centaurium erythraea – 6 %) – 50 %; apă deionizată – 25 %; glicerină vegetală – 25 %.

Mod de utilizare: copii între 2 și 4 ani, câte 10 picături de 3 ori/ zi; copii între 4 și 7 ani, câte 25 picături de 3 ori/zi; copii între 7 și 14 ani, câte 50 picături de 3 ori/ zi; peste 14 ani si adulti câte 80 picături de 3 ori/ zi, la 30 minute înainte de masă într-un pahar cu apă sau ceai. Pentru un efect maxim se recomandă utilizarea produsului 14 zile cu pauză 14 zile, timp de 3 luni. În timpul utilizării produsului este necesar consumul sporit de lichide!

Precauţii la utilizare: nu sunt, la dozele recomandate.

Contraindicaţii: sarcină, alăptare, alergie la plante din Fam. Asteraceae şi Apiaceae sau la oricare dintre componente.

Reacţii adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Interacţiuni medicamentoase: nu se cunosc

Produsul nu conține plante cu potențial alergenic.         

UZ INTERN

Conține 50% ingrediente active

100% Natural

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Produsul poate conține particule în suspensie, care nu  reprezintă defecte de calitate.

A se agita înainte de utilizare.

A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină. 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Detalii

SKU
PA060052
Categorii
Greutate
0.22 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review