STEAUA DIVINA ULEI ESENȚIAL DE SCORȚIȘOARĂ 5ML

43,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PN10023
Cum te putem ajuta?

Descriere

Uleiul esențial de Scorțișoară ajută la menținerea unui nivel sănătos al zahărului în sânge, susține digestia și ajută la obținerea confortului digestiv. Ajută în caz de oboseală fizică și mentală, având un efect tonic, energizant asupra organismului.

Ingrediente: Ulei esențial de Scorțișoară / Cinnamomum cassia – 100%

Mod de utilizare: Uz intern: câte 1-2 picături de 3 ori pe zi, după mese, în miere sau pe o bucățică de pâine sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate. Uz extern: Doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și în compoziții pentru aromaterapie.
Precauţii la utilizare: Produs dermocaustic, nu se utilizează ca atare pe piele, nediluat. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele membranare.
Contraindicaţii: Inhalare directă, alergie la Scorțișoară, în sarcină. Nu se indică copiilor sub vârsta de 6 ani.
Reacţii adverse: Poate produce alergie. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Ca regulă generală, se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate. Aplicaţi în plica cotului un amestec format din 2 picături de ulei esenţial diluat într-o linguriţă de ulei vegetal şi aşteptaţi 48 de ore pentru a vedea dacă apare o reacție.
Interacţiuni medicamentoase: nu are.
UZ INTERN ȘI EXTERN
CU INGREDIENTE NATURALE!
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi pe ambalaj.

Produs realizat într-un sistem de management al calității certificat conform SR EN ISO 9001:2015 de către TÜV THÜRINGEN Germania.

Detalii

SKU
PN10023
Greutate
0.03 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review