STEAUA DIVINA ULEI ESENȚIAL DE EUCALIPT 5ML

35,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PN10008
Cum te putem ajuta?

Descriere

Uleiul esențial de Eucalipt contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar acționând împotriva microorganismelor. Susține funcționarea normală a sistemului respirator. Ajută în cazul disconfortului respirator în caz de răceală, guturai și tuse. Are un efect calmant și plăcut asupra gâtului, a faringelui și a corzilor vocale. Este calmant pentru cavitatea bucală și ajută în caz de iritație a gâtului și a faringelui.

Ingrediente: Ulei esențial de Eucalipt / Eucalyptus globulus – 100%, cu 80% eucaliptol.

Mod de utilizare: Uz intern: câte 3-5 picături de 3 ori pe zi, după mese, în miere sau pe o bucățică de pâine sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate. Se consumă timp de 7-14 zile. Uz extern: Masaj (5 picături diluate în 10ml ulei de bază), inhalații (se adaugă 4 – 5 picături într-un litru de apă fierbinte sau în apa de baie), aromaterapie.
Precauţii la utilizare: Uleiul de Eucalipt poate produce iritaţii severe la nivelul pielii şi al mucoaselor dacă este aplicat nediluat. Nu se consumă de către femeile gravide sau care alăptează. Evitați contactul cu ochii, cu interiorul urechilor și cu zonele sensibile.
Contraindicaţii: Utilizarea uleiului de Eucalipt trebuie întreruptă cu 2 săptămâni înainte de intervenţiile chirurgicale. Nu se indică copiilor cu vârsta sub 3 ani.
Reacţii adverse: Supradozarea uleiului de Eucalipt provoacă dureri şi arsuri gastrice, ameţeli, slăbiciune musculară, senzaţie de sufocare, mioză (micşorarea diametrului pupilei), greaţă, vomă, diaree. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Interacţiuni medicamentoase: Uleiul de Eucalipt poate interfera cu medicaţia antidiabetică şi poate provoca dificultăţi în controlul glicemiei în timpul şi după intervenţiile chirurgicale.

UZ INTERN ȘI EXTERN
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
Produsul poate conține particule în suspensie, care nu reprezintă defecte de calitate.
A se agita înainte de utilizare.
A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi pe ambalaj.

Produs realizat într-un sistem de management al calității certificat conform SR EN ISO 9001:2015 de către TÜV THÜRINGEN Germania.

Detalii

SKU
PN10008
Greutate
0.03 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review