30%

STEAUA DIVINA ULEI ESENȚIAL DE CITRONELLA 5ML

36,40 RON (TVA inclus) 52,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PN10030
Cum te putem ajuta?

Descriere

Uleiul esențial de Citronella se obține din frunzele unei plante originare din Asia și are o aromă proaspătă și intensă de lămâie. Se folosește în medicina Ayurveda, în cosmetică, în bucătăria asiatică, ca parfumant și odorizant și pentru alungarea insectelor.

Ingrediente: Ulei esențial de Citronella / Cymbopogon nardus – 100%
Mod de utilizare: Uz intern: câte o picătură de 3 ori pe zi, după mese, în miere sau pe o bucățică de pâine sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate. Uz extern: Masaj pe piele (3-4 picături diluate în 10 ml ulei de bază, în zona dorită), în cosmetică pentru parfumuri, săpunuri, în diferite băuturi, pentru aromă.
Precauţii la utilizare: sarcină și alăptare.
Contraindicaţii: nu se folosește în inhalații. Nu se consumă de către copii.
Reacţii adverse: poate da iritații ale pielii. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Ca regulă generală, se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate: se aplică în plica cotului un amestec format din 2 picături de ulei esențial diluat într-o linguriță de ulei vegetal și se așteaptă 48 de ore pentru a vedea dacă apare vreo reacție.
Interacţiuni medicamentoase: nu are.


UZ INTERN ȘI EXTERN
CU INGREDIENTE NATURALE!
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi pe ambalaj.

Produs realizat într-un sistem de management al calității certificat conform SR EN ISO 9001:2015 de către TÜV THÜRINGEN Germania.

Detalii

SKU
PN10030
Greutate
0.03 kg
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review