STEAUA DIVINA SILICIUM BIO SUPERPOTENT REGENERANT AMESTEC 75G

30,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PN04070
Cum te putem ajuta?

Descriere

Siliciul este unul dintre elementele de bază în alcătuirea tuturor țesuturilor elastice, a oaselor, a cartilajelor, a tendoanelor, a ligamentelor și a vaselor de sânge. Cu înaintarea în vârstă, concentrația acestui oligoelement în organism scade, produsul oferind dietei un supliment provenind din surse naturale. Plantele din acest amestec au un conținut ridicat de siliciu, ajută la remineralizarea organismului (Vamsa, Coada-calului) și susțin sistemul imunitar (Măceș). Ajută la menținerea articulațiilor sănătoase și flexibile (Vamsa, Măceș) și sunt benefice pentru sănătatea oaselor și a cartilajelor (Vamsa). Ajută la menținerea părului, a unghiilor și a pielii în condiții normale (Coada-calului). Spirulina din amestec ajută tonusul și vitalitatea, iar Turița-mare la susținerea celulelor hepatice.

 

Ingrediente: Amestec din pulberi de: Vamsa (Bambusa bambos), planta întreagă 20%; Coada-calului (Equisetum arvense), tulpini sterile 13,4%; Lucernă-albastră (Medicago sativa), partea aeriană 10,6%; Mac (Papaver somniferum), semințe 10,6%; Spirulină (Arthrospira platensis), alga 10,6%; In (Linum usitatissimum), semințe 8%; Porumb (Zea mays), stigmate 8%; Ceai-verde (Camellia sinensis), frunze 4,7%; Măceș (Rosa canina), fructe 4,7%; Mușețel (Matricaria chamomilla), flori 4,7%; Turiță-mare (Agrimonia eupatoria), partea aeriană 4,7%.

 

Mod de utilizare: câte o jumătate de linguriță sublingual, de 2 ori pe zi, cu 20 minute înainte de mese sau după sfatul consultantului de specialitate.

Precauţii la utilizare: nu se recomandă în sarcină, în alăptare și copiilor sub 7 ani.

Contraindicaţii: cardiopatie, nefroză, obstrucții intestinale, diverticulită.

Reacţii adverse: nu se cunosc. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă medicului sau farmacistului.

Interacţiuni medicamentoase: poate interfera cu medicația diuretică, anticoagulantă.

Produsul nu conține plante cu potențial alergenic.

 

UZ INTERN

100% Ingrediente Naturale

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Produsul nu conține aditivi alimentari.

A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină și de umiditate. 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Detalii

SKU
PN04070
Greutate
0.12 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review