STEAUA DIVINA SANLAXIN CU ACTIVATOR

72,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PN06070
Cum te putem ajuta?

Descriere

Regleaza tranzitul intestinal!

Acțiuni: laxativ, reglează tranzitul intestinal, detoxifiant, contribuie la curățarea si detoxifierea colonului, îmbunătățește statusul enzimatic intestinal, menține echilibrul florei intestinale care are un rol esential în procesele de digestie și imunitate ale organismului,  aduce relaxare, confort abdominal și psihic.

Indicații: constipație, tranzit intestinal încetinit, meteorism abdominal, colite.

Ingrediente: uleiuri esențiale de Tarhon, Busuioc, Bergamotă, Coriandru, Maghiran, Lămâie, Ghimbir, Fenicul, ulei vegetal de Cocos.

Mod de prezentare: flacon de sticlă prevăzut cu picurător.

UZ INTERN SI EXTERN


Mod de utilizare:

UZ INTERN

Copii: 6 – 16 ani:   de 3 ori pe zi câte 1 picătură sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amastec de uleiuri esenţiale se adaugă  2 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 10 ml apă sau macerat din plante. Amestecul se realizează doar atunci când se consumă.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 5 – 10 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 3 ori pe zi.                                                                             

Adulți și copii de peste 16 ani: de 3 ori pe zi 3-4 picături sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amestec de uleiuri esenţiale se adaugă  4 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 20 ml apă sau macerat din plante.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 10 – 20 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 4 ori pe zi.

Se administrează în cure de câte 5-7 zile, pauză 7 zile și apoi se reia.

!Se respectă întotdeauna proporția de 1 - 2 picăturI amestec de uleiuri esențiale la 2 - 4 picături de solubilizant natural Activator, diluate apoi în 10 - 20 ml apă sau macerat din plante.

UZ EXTERN

Administrare cutanată:  se amestecă 8-10 picături de amestec de uleiuri esențiale cu o cantitate egal de ulei vegetal (de exemplu: ulei de argan, ulei de cocos, ulei de măsline). Se masează partea inferioară a spatelui sau abdomenul inferior cu 8-10 picături din amestec, dimineața și seara, timp de 5-7 zile.

Este recomandată realizarea unui test simplu de toleranță, înainte de utilizare. Se aplică 1 picătură pe pliul cotului; dacă la câteva ore nu se observă nicio roșeață sau mâncărime, atunci se poate folosi în siguranță această rețetă de uleiuri esențiale.

Precauţii la administrare: A nu se depăşi doza prescrisă. Este necesar să treacă 12 ore de la utilizare înainte de expunerea la soare. Persoanele care sufera de astm sau alergie pot utiliza aceast amestec doar cu avizul consultantului de specialitate.

Contraindicaţii: maladii hormono-dependente, probleme cardiovasculare grave,  litiază biliară, hipotiroidie, hipotensiune acută, sarcină, alăptare și copii cu vârsta mai mică de 6 ani, înainte de intervenții chirurgicale.

Reacţii adverse: în doze mari, acest amestec prezintă risc epileptogen sau de nefrotoxicitate. Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Interacţiuni medicamentoase: potenţează efectul antibioticelor si antiinflamatoarelor și interferează cu medicația anticoagulantă și hormonală de sinteză.

A se păstra în sticle brune la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate.

 

ACTIVATOR extract glicerinat

Amplifică gradul de absorbție!

Activator este un produs natural natural care asociază componente perfect naturale ce acționează sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare și dispersare în medii apoase a uleiurilor esențiale şi totodată îmbunătaţește absorbţia. Produsul are și efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

Ingrediente: glicerină vegetală naturală 36%, ulei de cocos 20%, alcool etilic alimentar 14%, suc de lamâie 10%, miere lichidă 10%, ulei de măsline presat la rece 10%.

Modul de utilizare: vezi prospectul.

Produsul devine vâscos la o temperatură sub  20 grade Celsius, ceea ce nu constituie un defect de calitate. A se agita inainte de utilizare de 2 ori.

Precauţii la administrare: a nu se depăşi doza prescrisă

Contraindicaţii: copii sub 6 ani sarcină, sarcină, alăptare, afecţiuni hepatice şi renale grave.

Reacţii adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Interacţiuni medicamentoase: nu se cunosc.

Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic.

A se agita înainte de utilizare.

A se păstra la temperaturi între 10-25°C, ferit de lumină.

Detalii

SKU
PN06070
Categorii
Greutate
0.12 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review