STEAUA DIVINA PARASITOFF CU ACTIVATOR

72,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PN06067
Cum te putem ajuta?

Descriere

Tract intestinal curat!

Acțiuni: antiparazitar intestinal, creează un mediu nefavorabil pentru paraziții intestinali, curăță inestinele, fortifică sistemul imunitar si tubul digestiv, reglează tranzitul intestinal, contribuie la mentinerea echilibrului florei intestinale care are un rol esential în procesele de digestie și imunitate ale organismului, menține balanța normală a microorganismelor (microflora) de la nivel intestinal,  asigura un tranzit intestinal normal, protejează mucoasa gastrică și intestinală, detoxifiant, susține capacitatea de autoaparare prin protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susține sistemul imunitar. Stimulează în mod natural procesele de protecție ale organismului împotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor.

Indicații: parazitoze intestinale – oxiuroză, ascaridoză, teniază, giardioză.

Ingrediente: ulei de Cocos, uleiuri esențiale de Citronella, Cardamom, Cimbru-de-cultură, Mentă, Niaouli, Scorțișoară, Tea-tree, Cuișoare, Lavandă.

UZ INTERN SI EXTERN


Mod de utilizare:

UZ INTERN

Copii: 6 – 16 ani:   de 3 ori pe zi câte 1 picătură sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amastec de uleiuri esenţiale se adaugă  2 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 10 ml apă sau macerat din plante. Amestecul se realizează doar atunci când se consumă.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 5 – 10 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 3 ori pe zi.                                                                              

Adulți și copii de peste 16 ani: de 3 ori pe zi 3-4 picături sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amestec de uleiuri esenţiale se adaugă  4 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 20 ml apă sau macerat din plante.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 10 – 20 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 4 ori pe zi.

Se administrează în cure de câte 15 zile, pauză 10 zile și apoi se reia.

!Se respectă întotdeauna proporția de 1 - 2 picăturI amestec de uleiuri esențiale la 2 - 4 picături de solubilizant natural Activator, diluate apoi în 10 - 20 ml apă sau macerat din plante.

Precauţii la administrare: A nu se depăşi doza prescrisă. Este necesar să treacă 12 ore de la utilizare înainte de expunerea la soare. Persoanele care sufera de astm sau alergie pot utiliza aceast amestec doar cu avizul consultantului de specialitate. Acest amestec este iritant pentru mucoasa oculară. În caz de contact accidental, clătiți ochii cu ulei vegetal.

Contraindicaţii: litiază biliară, inflamația vezicii biliare, probleme hepatice grave, deficit de glucozo-6-fosfat-dehidrogenază, probleme cardiovasculare importante, maladii hormono-dependente, sarcină, alăptare, copii cu vârsta mai mică de 6 ani.

Reacţii adverse: în doze mari, acest amestec prezintă risc epileptogen sau de nefrotoxicitate și/sau de hepatotoxicitate. Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Interacţiuni medicamentoase: potenţează efectul antibioticelor si antiinflamatoarelor și interferează cu medicația anticoagulantă și hormonală de sinteză.

A se păstra în sticle brune la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate.

 

 

ACTIVATOR

extract glicerinat

SUPLIMENT ALIMENTAR

 UZ INTERN

Amplifică gradul de absorbție!

Activator este un produs natural natural care asociază componente perfect naturale ce acționează sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare și dispersare în medii apoase a uleiurilor esențiale şi totodată îmbunătaţește absorbţia. Produsul are și efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

Ingrediente: glicerină vegetală naturală 36%, ulei de cocos 20%, alcool etilic alimentar 14%, suc de lamâie 10%, miere lichidă 10%, ulei de măsline presat la rece 10%.

Produsul devine vâscos la o temperatură sub  20 grade Celsius, ceea ce nu constituie un defect de calitate. A se agita inainte de utilizare de 2 ori.

Precauţii la administrare: a nu se depăşi doza prescrisă

Contraindicaţii: copii sub 6 ani sarcină, sarcină, alăptare, afecţiuni hepatice şi renale grave.

Reacţii adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Interacţiuni medicamentoase: nu se cunosc.

Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic.

A se agita înainte de utilizare.

A se păstra la temperaturi între 10-25C, ferit de lumină.

Detalii

SKU
PN06067
Categorii
Greutate
0.12 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review