STEAUA DIVINA GEL DE ALOE VERA 250ML

54,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PN08036
Cum te putem ajuta?

Descriere

Produsul GEL DE ALOE VERA este o soluție glicerică pentru îngrijirea cavității bucale și contribuie la dezinfectarea cavității bucale și a căilor respiratorii superioare.

 

Gelul de Aloe este obținut prin presarea la rece a frunzelor proaspete de Aloe barbadensis și are o acțiune antiseptică, purificatoare și cicatrizantă care ajută la menținerea sănătății pielii, datorită celor peste 150 de substanțe bioactive pe care le conține: aloina A (barbaloina), aloina B (izobarbaloina), antranol, acid crizofanic, aloerezina A și aloerezina B, polizaharide, steroli, auxine, gibbereline și cinamoil-C-glucozil-cromona, aloe-emodina și aloe-lectina, polipeptide, saponine, glicoproteine, antrachinone, acid salicilic, vitamine (A, B1, B2, B6, B12, C, E), minerale (Ca, Mn, Na, Cu, Mg, K, Zn, Cr, Fe), aminoacizi (dintre care 7 esențiali) și enzime.

 

Produsul conține ulei esențial de Grapefruit de calitate superioară, obținut prin distilarea în vapori de apă, ceea ce îi conferă posibilitatea administrării și în uz intern. Glicerina vegetală permite extragerea optimă și conservarea naturală a produsului.

 

Ingrediente: Aloe barbadensis leaf juice (gel de Aloe-vera), Glycerin (glicerină vegetală), Citrus paradisi peel oil (ulei esențial de Grapefruit).      

 

Mod de utilizare:

Timpul optim  recomandat în utilizare, la nivel bucal, este de aproximativ 5 min, de 2 ori pe zi.

Copiii între 3 și 7 ani: 1/2 linguriță de 2 ori pe zi.

Copiii intre 7 și 15 ani: 1 linguriță de 2 ori pe zi.

Adulți: 1 lingură de 2 ori pe zi.

 

Datorită ingredientelor naturale reunite într-o rețetă concepută să asigure un transfer optim al principiilor active în profunzimea țesuturilor din cavitatea bucală și de pe căile respiratorii superioare, grație unui contact prelungit, ingerarea accidentală nu prezintă riscuri pentru sănătate.

 

Precauţii: Alergie la oricare dintre componentele soluției. Pentru testarea sensibilităţii sau a eventualelor alergii la una dintre componentele soluției, se aplică pe o porţiune mică de piele, înainte de utilizare.


Detalii

SKU
PN08036
Categorii
Greutate
0.56 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review