STEAUA DIVINA DETOXICARB 60CPS

39,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PN17078
Cum te putem ajuta?

Descriere

CĂRBUNE VEGETAL ACTIV!

DETOXICARB capsule vegetale conține cărbune vegetal activ care este o formă de carbon procesat pentru a fi făcut extrem de poros, căpătând astfel o suprafaţă foarte mare pentru absorbţia de substanţe chimice. Produsul contribuie la menținerea sănătății aparatului gastrointestinal, amorsează mecanismele naturale de purificare a organismului, este depurativ și detoxifiant, reduce flatulența după consumul de alimente (Cărbunele vegetal).

Ingrediente/capsulă: capsulă vegetală (Hipromeloză), Cărbune vegetal activat (Carbo vegetabilis activatus) - 400mg.

Mod de prezentare: flacoane cu 60 capsule vegetale a câte 500mg/capsulă.

100% Natural

Mod de utilizare:

Copii între 7 și 14 ani: câte 1 capsule de 2 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă, la 2 ore înainte de sau la 2 ore după administrarea altor suplimente alimentare sau medicamente.

Adulţi și tineri de peste 14 ani: câte 2 capsule de 2 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă, la 2 ore înainte de sau la 2 ore după administrarea altor suplimente alimentare sau medicamente, sau la recomandarea consultantului de specialitate.

Se recomandă ingerarea cu multă apă, pentru a asigura ajungerea capsulelor în stomac. Pentru un efect maxim se recomandă utilizarea timp de 3 luni.

Precauţii la administrare: nu este cazul la dozele recomandate.

Contraindicaţii: obstrucții intestinale, intervenții chirurgicale recente, hemoragii intestinale, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componente.

Reacții adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Interacţiuni medicamentoase: poate absorbi şi reduce absorbţia şi eficacitatea altor suplimente alimentare sau medicamente. Se recomandă administrarea cu 2 ore înainte de sau la 2 ore după administrarea altor suplimente alimentare sau medicamente.

Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

A se consuma de preferinţă până la: vezi pe ambalaj.

A se feri de lumină şi umiditate.

A se păstra la temperaturi între 10-25°C.

Produs realizat într-un sistem de management al calității certificat conform SR EN ISO 9001:2015 de către TÜV THÜRINGEN Germania.

Notificat de S.N.P.M.A.P.S. cu nr. 10769/2017.

Detalii

SKU
PN17078
Categorii
Greutate
0.08 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review