STEAUA DIVINA CLIMENOL CU ACTIVATOR

67,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PN06081
Cum te putem ajuta?

Descriere

Acțiuni: stimulează circulația sanguină în zonele în care se fac aplicațiile, ajută la creșterea capacității funcționale și hormonale a organelor sexuale, la echilibrarea naturală a hormonilor; aduce aport nutritiv la nivelul celulelor, revitalizează şi stimulează hrănirea şi oxigenarea celulară,  antiseptic, relaxant, regenerant, reparator, decongestionant sanguin și limfatic, antioxidant, calmant.

Indicații: menopauză (climax), SPM (sindrom premenstrual), schimbările de dispoziție asociate cu menopauza și sindromul premenstrual.

Ingrediente: ulei vegetal de argan (Argania spinosa seed oil), uleiuri esențiale de busuioc (Ocimum basilicum), citronella (Cymbopogon nardus), pin (Pinus sylvestris), ylang-ylang (Cananga odorata), mentă (Mentha piperita).

Mod de prezentare: flacon de sticlă prevăzut cu picurător.

℮ 20ml

UZ EXTERN

Mod de utilizare:

Aplicații cutanate: se aplică 4-6 picături pe abdomen și pe zona inferioară a spatelui, de 2 ori pe zi, timp de 3 săptămâni. Se reiau aplicațiile după 1 săptămână de pauză.

Băi: se folosesc 8-12 picături, astfel: la fiecare picătură de sinergie se adaugă 4 picături de solubilizant natural Activator. Peste această combinație  se adaugă o cană cu apă fierbinte. Acest amestec se agită în sens yang (sensul invers sensului de rotație al acelor de ceasornic) cu o baghetă de sticlă, după care se adaugă în apa pregătită pentru baie. Se respectă întotdeauna proporția de 1 picătură de sinergie la 4 picături de solubilizant natural Activator, diluate apoi în apa de baie. Uleiurile esențiale se adaugă întotdeauna înainte de a începe baia, pentru a evita evaporarea acestora datorită căldurii. Nu se utilizează niciodată pentru baie uleiurile esențiale fără a fi încorporate în solubilizantul natural Activator. O altă metodă de încorporare a uleiurilor esențiale în apa pregătită pentru baie este de a le dilua în prealabil în uleiuri vegetale. Este foarte important să se respecte întotdeauna doza precizată. Baia va dura 10-20 de minute.

Se recomandă și femeilor care se confruntă cu problemele menopauzei sau ale premenopauzei.

Precauţii: pentru testarea sensibilităţii sau a eventualelor alergii la una din componente este recomandată realizarea unui test simplu de toleranță, înainte de utilizare. Se aplică 1 picătură pe pliul cotului; dacă după câteva ore nu se observă înroșire sau mâncărime, atunci se poate folosi în siguranță această sinergie de uleiuri.  

Atenție! În cazuri de cancere hormono-dependente, mastoză, fibrom, litiază biliară sau probleme cardiovasculare grave, sarcină, alăptare, adolescenți și copii cu vârsta mai mică de 6 ani, nu se recomandă utilizarea acestui produs. Precauții la cei cu astm, epilepsie (doar cu acordul medicului). Este necesar să treacă minim 12 ore de la utilizarea acestei sinergii de uleiuri înainte de expunerea la soare.

Nu se aplică pe răni deschise !

Nu se aplică în zona ochilor! În caz de contact accidental, clătiți ochii cu ulei vegetal, apa nu este de ajutor în această situație.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici!  

Produs testat dermatologic!

Valabilitate 2 ani.

A se folosi preferabil înainte de data: vezi pe ambalaj, dar nu mai târziu de 18 luni de la deschidere.

A se păstra la temperaturi între 10—25°C!

Detalii

SKU
PN06081
Categorii
Greutate
0.12 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review